יום חמישי, 12 במרץ 2015

מתכון קליל ומהיר לקנלוני במילוי בשר

 מתכון קל ומהיר לקנולי במילוי בשר ברוטב עגבניות

קיבלתי כמה ממוצרי שופרסל להתנסות מהם הרכבתי את המנה הבאה. תמיד חחשתי שלמלא קנלוני זה עניין מסובך אך נוכחתי לגלות שזה הכי קל.


עלי תרד - מוכנים לאכילה

אני השריתי כמה דקות במים

לאחר מכן מטגנים במחבת בצל, עד להזהבה. אני אוהבת להוסיף קצת שום בדרך כלל. הוספתי גם גזר, אפשר גם פטריות. ולאחר מכן מוסיפים בשר טחון. בסוף את עלי התרד:



שופכים בתבנית שכבה של רוטב עגבניות. אפשר כמובן להכין לבד, ואפשר להקל ולזרז עוד יותר את המלאכה, עם רוטבי עגבניות מוכנים, כמו למשל אלה של שופרסל: 

לאחר מכן, השלב שהכי "נלחצתי" ממנו, אבל הוא ממש פשוט ומצליח בקלות, למלא את הקנלוני. נעזרתי בכף, ומסדרים בתבנית. מעל שכבה נוספת ונדיבה יותר של רוטב עגבניות.


בתיאבון !


  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...