יום חמישי, 1 באוקטובר 2015

מסעדת סילו בחולון - מקום בילוי שחוזרים אליו בכיף!




כבר הגיעו לאזני המלצות על מסעדת סילו החדשה בחולון, אז הלכנו ובדקנו.

מסעדת סילו ממוקמת ב"לה פארק", המתחם המחודש בפארק פרס בחולון.

אני מכירה את חולון היטב, והמתחם שהקימו שם, פשוט יפייפה, החיו את כל האגם מחדש, עם אורות, סירות להשכרה, פעילויות ומופעים, מסעדות וגם מספר חנויות.

בסמוך למזרקת המים המרשימה, ממוקמת מסעדת סילו, על הגובה, כך שבישיבה במרפסת שם, תוכלו להנות גם מהנוף ולתצפת על כל המתחם.


אנחנו בחרנו לשבת בחוץ והיה לנו נעים מאוד, נהננו קודם כל מהנוף ומהאווירה. מקומות הישיבה מרווחים מאוד, כך שלכל אחד יש את ה"ספייס" שלו והפרטיות שלו וכך הרגשנו מאוד בנוח.



אנחנו הגענו בשעת ערב מוקדם, כשהמסעדה היתה יחסית ריקה, שאגב, התמלאה לאחר מכן עוד ועוד ובזמן שעזבנו היתה כבר דיי מלאה.

לילדים הציעו לבוא לאפות פוקצ'ה בטאבון.
כולם ענו בחיוב, התיישבו על כסאות בר מול הדלפק, כל אחד קיבל פיסת בצק, רידד בידיים ומתח אותה קצת, ולאחר מכן האופה הכניס אותה לתבון.


כשקיבלנו אותן אפויות, הילדים כמובן מיד רצו לאכול מהפוקצ'ות שלהם.



על השולחן המלצריות ערכו לילדים גם דף צביעה וכוס עם צבעים.

ואם כבר בילדים עסקינן, יש בצד האחורי של המרפסת פינת משחקים לילדים. כך שמבחינת התחשבות בילדים, המסעדה בהחלט נותנת מענה טוב.


בחצר המקום יש בר גדול, המציע גם קוקטיילים, המתאים גם לקהל הצעיר יותר.

בעיון בתפריט, התקשנו קצת לבחור בין המבחר הגדול של המנות, 

לבסוף הזמנו,
מנות עיקריות:

מפלדיני פונגי - פסטה עם מיקס פטריות מוקפצות, שמן כמהין וקרם פטריות, עם ברוקומיני (מעין שיבוט יפני של אספרגוס וברוקולי). (69 ש"ח)




אנטריקוט מינוט - פרוסת דקות של אנטריקוט בגריל, רוטב צ'ימיצ'ורי, ירקות שורש וסלט ירוק. (105 ש"ח)




פילה סלמון - רביולי ארטישוק, קרם כרישה, כרישה צלויה ורוטב בלסמי. (95 ש"ח)

התמונה בחושך לא יצא מוצלחת. התמונה הזאת מעמוד הפייסבוק של סילו.

פיצה סקמורצ'ה - מוצרלה מעושנת, פלפלים קלויים, זיתי קלמנטה ותרד מאודה. (55 ש"ח)



את המנות ליווינו בסלט עגבניות - מיקס שרי, קוביות עגבניות, בצל אדום, צנוברים, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק, חסה, מוצרלה בפאלו, עגבנייה קונפי וטחינת יוגורט. (39 ש"ח)

תמונה לקוחה מעמוד הפייסבוק

כל המנות היו מאוד טעימות, מרגישים שחומרי גלם איכותיים וטריים.

אם תשימו לב, תוכלו להבחין בעגלות הללו, עם עציצי התבלינים, בהם משתמשתים כמובן במטבח להעשרת המנות.

מתוך הפייסבוק

לקינוח ניסינו גם שצי מנות מעניינות:

קנלוני מלבי - קנלוני בוטנים ממולאים במלבי, קולי בפירות יער וגלידת פיסטוק. (42 ש"ח)


טארט בננה - בננות מקורמלות על גרנולה בר, קרם פטייסייר וגלידת חמאת בוטנים. (42 ש"ח)


בחרתי לטעום קינוחים חדשניים, אנחנו אוהבים מלבי והוא עטוף במין סיגר שמתנפץ, שילוב טעים. רק פירות היער חמוצים ובשלב זה היה חסר לי סירופ המלבי הידוע.

תחתית הגרנולה של טארט הבננה טעימה, אך מעט קשה. חוץ מזה שילוב טעים.


חייבת לציין שמבחינתנו היה זה ערב מושלם, נהננו קודם כל מהאווירה, במקום עצמו ומסביב, הכל היה נוח ונינוח, במקביל נהננו מאוכל טעים, חלק מהמנות בתפריט מוכרות יותר וחלק מהם חידושים שעליהם מגיע קרדיט לשף המסעדה, השף רובי פורטינו.
מקום שכדאי לחזור אליו!


מסעדת "Silo" מציגה סגנון חדש של מסעדות בישראל, בעצם היותה המסעדה המדיאיטלקית הראשונה במחוזותינו.
הייחוד של "Silo" טמון ללא ספק בכך שכל חומרי הגלם במטבחה הינם מתוצרת עצמית. במטבח שבמקום לשים את הבצק לפיצות, מכינים את הקינוחים ואופים את הלחמים.
ממטעמי המסעדה ניתן ליהנות 7 ימים בשבוע, במשך כל שעות היום. כאן מגישים שלל ארוחות בוקר, וישנו גם תפריט צהריים עסקי עשיר למדי. תפריט הערב והלילה מותאם במיוחד לבר הקיצי הפתוח, שמהווה מוקד בילוי מרכזי בעיר.
על עיצוב המסעדה אחראית לטיסיה בלחוביץ. (מתוך האתר)

המסעדה מבפנים (מתוך הפייסבוק)


מסעדת סילו, שדרות ירושלים 210, פארק פרס, חולון

http://silo.co.il/

https://www.facebook.com/silolapark/timeline


   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...