יום רביעי, 18 באוקטובר 2017

חדשים על המדף אוגוסט-אוקטובר


צבר משיקה סדרת מאזטים 



הסדרה החדשה של צבר במרקם חדש שהוא קרמי וחלק, מבוסס על ירקות, כוללת חמישה טעמים. לכל מאזט יש את האיפיון שלו, בהתאם לשורשי המטבח ממנו נלקחה ההשראה. 

קרם חצילים - לפי המטבח האלג'ירי, מאופיין בטעמי קלייה עדינים ותיבול משלים 


קרם פלפלים - טוויסט פיקנטי מהמטבח הטריפוליטאי, העשיר בטעם ובצבע


קרם ארטישוק - בהשראת המטבח הטוניסאו נוצר מאזט ייחודי

קרם סלק - בעל טעמים אופיינים וצבעוניות עזה לפי המטבח המרוקאי

 קרם עגבניות - עם טעם מתקתק, מהמטבח הבלקני. יתאים גם לילדים

המאזטים של צבר מתאימים כתוספת לארוחות שונות, בבוקר עם כריך או ביצה, בארוחת צהריים ליד שניצל ואורז לדוגמה וניתן למצוא גם שילובים שונים בארוחת הערב.. נחמד מאוד גם כנשנוש עם קרקרים, כך שהמזאטים יתאימו גם לאירוח. 

בנתיים טעמתי מקרם החצילים וקרם פלפלים. פחות התחברתי לקרם חצילים, טעמו נחמד אבל הפריע לי דווקא המרקם החלק שלו. אישית מעדיפה את הסלט חצילים הקלאסי.
לעומת זאת, הקרם פלפלים היה לי מאוד טעים, אכלתי אותו כך על לחם, הוא מעט פיקנטי. לדעתי אפשר לשלב אותו גם בבישול עם רטבים. 




כל הסדרה החדשה של המאזטים, טבעונית, בעלת תו Vegan Friendly. 

המוצרים בהשגחת הבד"צ העדה החרדית, למעט קרם ארטישוק, שהינו בהשגחת הרבנות הראשית קריית גת.



סלטי צבר 7% שומן


חידוש נוסף של סלטי צבר - סדרת סלטים עם 7% שומן בלבד! 
בשורה משמחת לצרכנים שאוהבים סלטים מוכנים ומחפשים מוצרים מופחתי שומן, דרישה שהולכת וגוברת.

הסלטים הראשונים בסדרה החדשה הם הסלטים האהובים בקרב הישראלים: חומוס, כרוב אדום וחציל על האש. 

הסדרה החדשה מתאימה גם לצרכנים טבעוניים, שיכולים להנות עכשיו גם מהסלט כרוב אדום.

טעמנו את שלושת הסלטים, בסלט החציל על האש והחומוס לא הבחנו בהבדל בטעם ואהבנו מאוד. 
סלט הכרוב אדום הוא לא אותו הדבר כמו סלט כרוב במיונז אך ללא המיונז יש לו את היתרון התזונתי וקלורי (וגם טבעוני).

הסלטים מגיעים באריזות של 250 גר', כשרות: בד"צ העדה החרדית, מלבד כרוב אדום אשר בכשרות רבנות קריית גת


טבעול עם יותר חלבון 


טבעול משיקה סדרה חדשה בשם "המון חלבון" עם מוצרים עשירים במיוחד בחלבון. 
מוצר הדגל של טבעול, שניצל תירס, מכיל כ-50% יותר חלבון (10 גר' במקום 6.60 גר' ליחידה).
הייתם מאמינים שפיתוח מוצר שכזה יארך שנתיים? היה חשוב כמובן, לשמר כמה שיותר את הטעם המוכר והאהוב, גם בקרב בני נוער וילדים.

המטרה היא לספק מוצר עשיר בחלבון בכדי שיתאים כמקור לחלבון במנה עיקרית. 

החלבון של מוצרי טבעול עשוי משילוב של חלבון חיטה, חלבון ביצה וחלבון סויה. 

עוד בסדרה "המון חלבון" המוצרים: נקניקיות מן הצומח, שווארמה מן הצומח והמבורגר מן הצומח.


כל מוצרי טבעול אינם מכילים חומרים משמרים.



האריזה בסדרה "המון חלבון" הוקטנה והמחיר נשאר זהה. כמות החלבון הגבוהה יותר, מייקרת את עלויות הייצור.

כשרות: שניצל תירס ונקניקיות: רבנות מטה אשר שניצל צמחוני: בד"צ העדה החרדית



מצרפת קופון הנחה לסדרה החדשה של טבעול עם המון חלבון:


כבד קצוץ 




סדרת מוצרי מוס כבד עוף של יחיעם כוללים כבד עוף קלאסי וכבד עוף בתוספת פטריות. 
המוצר החדש שמצטרף לסדרה הוא כבד קצוץ, על פי מתכון "מבית אמא".
כבד קצוץ של יחיעם מכיל 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים.

מוצרי כבד עוף מיועדים למריחה ומתאימים ללחמים שונים, לכריכים, קרקרים וגם לאירוח, אף בחגים.

המוצרים נמכרים באריזות של 140 גר', בקופסאות נוחות עם מכסה, לשימוש חוזר. 
אינם מכילים מונוסודיום גלוטמט וגלוטן.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 ש"ח 
כשר בהשגחת הרבנות הראשית


להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות השוק הפרטי. 



גביעי גלידה של עלמה 


חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה כבר 67 שנה, ופלים וקישוטי עוגות, יצרנית ומשווקת מותג "עלמה", משיקה גביעי גלידה מיוחדים לשימוש ביתי בעיצוב חדש: גביעי גלידריה במארז של 12 יחידות וגביעי אמריקה במארז 24 יחידות.

גביעי הגלידה של "עלמה" נחשבים לגביעים האיכותיים והמשובחים ביותר, מיוצאים למדינות רבות ברחבי העולם. הגביעים מיוצרים בטכנולוגיה ייחודית וברמת בטיחות ואיכות המזון מהגבוהים בעולם. נפלאים לשימוש באירוח וכקינוח בתוספת גלידה להנאת המשפחה בימי הקיץ החמים. 
אנחנו בחרנו הפעם בגביעים לגלידה אמריקאית, הילדים כנראה כדי לגוון ואני כי אני אוהבת שאפשר להעמיד את הגביעים.

הצעות נוספות לשימוש עם הגביעיםאם למשל נשארים לכם גביעים ומזג האוויר מתחיל להתקרר, יש מתוכנים לעוגת שוקולד בתוך גביע (טרם ניסיתי) ואפשר להשתמש עם הגביעים גם לשדרוג, אני למשל שמתי לילדים סלט פירות והם ממש התלהבו, גם השילוב של הפירות עם טעם הגביע יצא ממש טעים.


גביעי הגלידריה של "עלמה" משווקים לכל מותגי הגלידה המובילים בישראל בהם מפעלי הגלידה  נסטלה, יוניליוור, שטראוס, בן אנד ג'ריס, ריו, פלדמן וגלידריות מובילות  דוגמת אייסברג , וניליה, אניטה, דלי קרים , ד"ר לק , אלדו, סיצליאנית ועוד.

מחיר מומלץ לצרכן: כ-9 – 12 ₪ לאריזת גביעי גלידריה (132 גרם ל- 12 יחידות)

 כ- 6.90 ₪ לאריזת גביעי אמריקה (120 גרם ל- 24 יחידות)

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות. 



אייס תה אורגני


תה קר חדש  Best Tea של חוות גרוס-אורגניקה, מיוצר מחליטה של צמחים אורגניים.

משקאות התה הצמחיים מגיעים בשני טעמים: לואיזה-לימונית ולמון גראס (לימונית)-נענע.

 המשקאות מיוצרים אך ורק בחווה האורגנית – החל משלב השתילה של הצמחים, גידולם וטיפוחם,  ללא חומרי ריסוס ודשנים ועד לקטיפתם, ייבושם בתהליך טבעי בשמש, והכנת החליטות במחלקת ייצור המשקאות FUNTASTEA במושב.


משקאות BEST TEA הם טבעיים ואורגניים, ומיוצרים מחליטות צמחי החווה  בתוספת סוכר קנים אורגני, ללא שימוש בחומרים משמרים ובתמציות טעם וריח.


אני מאוד אוהבת סוגים שונים של תה ובמיוחד תה ירוק, אבל כל עוד לא חורף בדרך כלל חם לי מידי כדי לשתות תה חם ותה קר זה ממש נהדר! 
טעמתי את המשקה של "בסט תה" בטעם לימונית-לואיזה, מרגישים מאוד את הטעם של חליטת הצמחים ואין לו טעם מתוק כל כך. יכול להיות שמי שלא מתחבר לטעם של הצמחים פחות יאהב, אבל במקרה כזה אפשר גם להמתיק באופן עצמאי. אני מעדיפה לוותר על הסוכר ושותה אותו ככה, כשאני רוצה איזה משהו מרענן.

 
בנוסף לכך, לחליטות הצמחים השונים יתרונות בריאותיים רבים לפי הרפואה הטבעית והעממית. הנטורופתית טל בן דוד מציינת כי חליטה של צמח הלואיזה מסייעת לפעילות תקינה של מערכת העיכול, היא מיטיבה במצבים של דלקות גרון והצטננויות, ומסייעת להרגעה ולהשראת שינה. למון גראס, מציינת בן דוד, עשיר בנוגדי חמצון הנלחמים בזיהומים, מסייע להרגעת מערכת העיכול, לשיכוך כאבים, להשראת שינה, ולהפחתת לחץ דם. לצמח הנענע שימוש נרחב ברפואת צמחי מרפא. הוא מסייע בין היתר להקלה בדלקות גרון ובעיות במערכת הנשימה, להורדת חום, ולפינוי ליחה ונזלת.

המשקאות כשרים פרווה בהשגחת הרבנות.


מחיר:  9.90 – 11.90 ₪ לבקבוק של 1 ליטר.
להשיג בחנויות טבע וברשתות מובחרות.

למידע נוסף: www.funtastea.com







סילאן טבעי

יצרנית המזון הישראלית "מיה" משיקה סילאן טבעי 100%, ללא תוספת סוכר. הסילאן עשוי מתמרים בלבד, ללא חומרים משמרים.

הסילאן עשוי 100 אחוז תמרים מובחרים. ייצור הסילאן הטבעי מתבצע בתהליך מוקפד וייחודי המבטיח שמירה מרבית על הארומה והטעמים המקוריים של התמרים ועל מרקמו המדויק של הסילאן.

אצלנו באופן קבוע יש בבית סילאן, כי יש לו מגוון שימושים.  אצלי התחיל השימוש בעיקר כשהבן הגדול שלי היה קטן והיתי מרסקת לו כל מיני שילובים של פירות לארוחה ומידי פעם מוסיפה גם סילאן, רצוי בהחלט ללא תוספת סוכר.
הסילאן יכול לשמש כתחליף לדבש, שאסור לילדים מתחת לגיל שנה או לטבעונים שלא צורכים דבש.

סילאן ממתיק מאכלים שונים, גם באפיה וגם בבישול, אבל בטעם מעודן וטעים. אפשר להוסיף אותו גם לשייקים או לשלב אותו גם כמו שהוא למשל עם יוגורט (וגרנולה),  כתוספת לפנקייקים או לחם מטוגן ובתוך כריך מומלץ לשלב סילאן יחד עם טחינה, יוצר ממרח טעים ובריא מאוד שדומה בטעמו לחלוה למי שלא מכיר את השילוב. 

  
לחברת מיה יש מגוון רחב של מוצרים ויתרון נוסף הוא המחירים ההוגנים יחסית. 
 
מחיר לסילאן טבעי מיה: 18.90-22.90 ש"ח (720 גרם)

כשרות-בד"צ מהדרין. 


כשרות בדץ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות. כל מוצרי האפייה פרווה למעט ריבות החלב , מיוצרים ונארזים בסביבה חופשית מגלוטן. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל) : רמי לוי, יינות ביתן, מגה, חצי חינם, אושר עד, יש, ויקטורי ועוד.


 

מיצים של פרימור

פרימור, מותג המיצים הסחוטים והנקטרים מתרחבת ונכנסת לראשונה לשוק המשקאות הקלים מבוססי פרי ומשיקה סדרת משקאות קלים בבקבוקי 1.5 ליטר וחצי ליטר ונקטרים בבקבוקי ליטר. 
סדרת המשקאות החדשה תכלול מגוון של שמונה טעמים: משקה קל אשכוליות, תפוזים, לימונים, תפוחים, ענבים, תות בננה, דיאט אשכוליות ומנגו.


בתחום הנקטרים תביא פרימור בשורה מרעננת ותשיק את משקאותיה בבקבוקי איכותי וחדשני בנראות פרמיום.
פרימור מוחזקת על ידי חברת גן שמואל מזון (בבעלות הקיבוצים: גן-שמואל, גת, בית ניר), משווקת את המיצים הסחוטים של פרימור. 

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 6.5 ₪ לבקבוקי 1.5 ליטר משקה קל, כ-7.90 ₪ למשקה  נקטר 1 ליטר 
כשרות (מהדרין): חוג חתם סופר והרבנות קריית מלאכי

נקניקיות "גורמה"




מעדני יחיעם משיקה סדרת נקניקיות גורמה בשיתוף פעולה עם החברה בגרמנית "Wiesenhof". 

כרגע בסדרה שלושה סוגים של נקניקיות פרמיום: וינר, קנאקרס וקרקובר. 

הנקניקיות החדשות מיוצרות מעוף, הודו ובקר.
התיבול לפי מתכון וידע גרמני.

כל הנקניקיות מתאימות להכנה על האש, לבישול במים או במיקרוגל.
הקנאקרס מתאימים מאוד לעל האש, הקרקובר מוסיפים טוויסט לתבשילים והוינר היא הנקניקיה האולטימטיבית לארוחה של נקניקיה בלחמניה.  

מחיר לצרכן: כ-15 ש"ח (אריזות בין 225 - 280 גרם)

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות  
 

  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:






תגובה 1:

  1. האם וכמה חומר משמר יש במזאטים? בד"כ בסלטים מוכנים יש המון חומר משמר, כזה שישמור המוצר לשנה. לכו תדעו מה זה עושה לחיידקי המעיים הטובים שלכם בצריכה עקבית.

    השבמחק

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...