יום ראשון, 22 בנובמבר 2015

מג'דרה קינואה עם עדשים אדומים ובורגול - בריא וקל להכנה


מג'דרה קינואה אורגנית של תבואות

בעבר, כתבתי פוסט מפורט על הקינואה והקוסמת האורגנית של חברת תבואות (אפשר לקרוא את הפוסט כאן), עכשיו, מצטרפת לסדרה תערובת קינואה הכוללת קינואה לבנה, עדשים אדומים ובורגול, ובשמה "מג'דרה קינואה אורגנית". 





התערובות מושקת לקראת החורף ויוצרת תבשיל טעים, מנחם ובריא. 




הנטורופתית ד"ר הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת "מדיטבע" ויועצת ל"תבואות", מציינת שהתערובת עשירה בערכים תזונתיים
במג'דרה שילוב של דגנים וקטניות המהווה פתרון תזונתי של חלבון מלא – לקבלת כל חומצות האמינו הדרושות לגוף. כמו כן, התערובת קלה לעיכול ועשירה בוויטמינים ומינרליים חיוניים, כגון - אבץ, ברזל, ויטמיניB , מגנזיום, חומצה פולית וסיבים תזונתיים. לויטמין B ולמגנזיום גם השפעה טובה להרגעת מערכת העצבים ולשינה ערבה יותר בימים אלה. 
בנוסף לכך, המרכיבים האורגניים של המג'דרה, אשר גודלו ללא שימוש בדשנים כימיים וחומרי הדברה, מוסיפים על איכותם הבריאותית לגופנו, ולשמירה על הסביבה.

תענוג גם שהתערובת ממש קלה להכנה; על כוס תערובות מוסיפים 2 כוסות מים, 2 כפות שמן ותיבול לפי הטעם. מכסים וממתינים, כ-18-20 דקות על אש נמוכה. 


הצעות לתיבול (עדיף להוסיף בסוף הבישול): שום, ג'ינג'ר, כמון, כורכום, פפריקה, מלח ופלפל.

המוצר כשר בד"צ בעלז"א
מחיר לצרכן: 19.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם

להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 

פרטים באתר: http://www.tvuot.co.il


  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...